dijous, 30 de desembre del 2010

CALAMARS FARCITS DE GUATLLA AMB ROSSELLONES I ASSORTIT DE BOLETS DE MUNTANYA

Ingredients:

- 6 guatlles
- 8 calamars
- ½ kg. de rossellones
- 2 talls de cansalada viada
- 3 tomàquets
- 2 cebes
- 1 fulla de llorer
- sal i pebre
- conyac
- julivert
- 4 grans d’all
- 40 gr. de bolets secs
- llimona

Elaboració:

Obrir les rossellones amb una mica d’aigua.
Posar els bolets en remull en aigua i conyac.
Rostir les guatlles salpebrades amb un tomàquet, una ceba, dos grans d’all, la fulla de llorer, una mica de conyac i un raig de llimona.
Un cop cuites, desossar-les i trinxar-les junt amb la cansalada i farcir els calamars, que prèviament haurem girat, per així estalviar-nos de posar l’escuradents per a tancar-lo.

Fregirem els calamars, les potes i les ales a l’oli del rostit. Reservem.
En el mateix oli, farem un sofregit amb una ceba i els dos tomàquets restants ratllats.
Quan el sofregit sigui cuit, afegirem els calamars, les potes, les ales, els bolets , les rossellones, l’aigua de les rossellones i la dels bolets, i deixarem coure durant 10 min.
Farem una picada amb dos grans d’all i el julivert, l’afegirem a la cassola i deixarem fer la xup-xup durant 5 minuts més. I ja serà llest per a servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada