En aquesta recepta les quantitats dependran de la mida del motlle que s'utilitzi.
Ingredients:
- pa de motlle sense crosta
- pernil dolç
- ous
- formatge tipus Havarti
- xampinyons
- 1 motlle (per mi, el que va millor és l'allargat, el de plum cake)
Elaboració:
Primerament folrem el motlle amb pernil dolç.
Hi posem una capa de pa de motlle sucat en ou batut.
Afegim xampinyons laminats i fregidets, un tall de pernil dolç i formatge.
Tornem a posar una capa de pa de motlle sucat en ou batut, i anem fent fins a arribar al cap de munt del motlle. Acabant les capes amb pa. El pa l'haurem d'anar tallant per a que la mida coincideixi amb el motlle i assegurar-nos que la base de cada capa queda coberta.
A sobre de la darrera capa de pa, hi posarem un tall de pernil per a que així quedi tot el pastís embolcallat de pernil dolç. Pintem aquesta darrera capa de pernil amb una mica d'ou per a segellar i enfornem aproximadament mitja hora a 180º.
Deixem refredar i ja ens el podem menjar.
És un plat molt adient per a menjar fred a l'estiu.
Si us agraden els sabors més fortets, a les capes podem afegir-hi pernil salat o cansalada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada