dissabte, 9 d’octubre del 2010

BASTONETS DE FORMATGE

Ingredients (48 bastonets)

- 200g de farina
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de pebre
- 1 pessic de mostassa seca
- 1 pessic de sal d’api
- 150g de mantega
- 100g de formatge ratllat
- 2 rovells d’ou

Per al glassejat
- 2 clares d’ou

Tamiseu la farina i salpebreu-la.
Incorporeu la mantega i amasseu fins que es formi una massa com de molla de pa i afegiu-hi el formatge ratllat.
Lligueu-ho amb els dos rovells d’ou i amasseu lleugerament.
Lamineu sobre una taula enfarinada fins que tingui ½ cm de gruix
Talleu-ho en tires estretes. Si voleu, podeu formar rotllets.
Poseu-los sobre la placa de forn, lleugerament untada de mantega, i pinteu-los amb la clara d’ou.
Coeu-los fins que quedin daurats i cruixents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada