diumenge, 31 d’octubre de 2010

PATÉ DE CONILL

Ingredients
- 1 conill d’1kg
- ½ kg de cansalada viada
- 100g de bacó fumat
- 2 fetges de pollastre
- Nou moscada, julivert i farigola
- 1 ceba grossa
- 1 gra d’all
- 2 escalunyes
- 2 ous
- 2 cullerades de farina
- Sal i pebre

Talleu el conill i bulliu-lo en poca aigua i a foc lent uns 20’
Deixeu-lo refredar. Desosseu-lo separant el llom de les cuixes.
Piqueu el conill amb la cansalada, el bacó i els fetges. Poseu-hi la sal, el pebre i la nou moscada. També les escalunyes, la ceba i l’all picat
Afegiu-hi un gotet de brandi i barregeu-ho tot molt bé afegint-hi els ous i la farina.
Poseu-ho en una terrina que pugui anar al forn, posant-hi també el llom i les cuixes talladles a trossos grossos.
Apreteu-ho tot molt, poseu-hi un pes a sobre. Poseu la terrina al forn al bany maria durant dues a temperatura mitjana
Destapeu i deixeu refredar. Perquè no es res
sequi, podeu cobrir-ho amb una capa de llard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada