diumenge, 31 d’octubre de 2010

PATÉ DE CONILL


Ingredients 
- 1 conill d’1kg 
- ½ kg de cansalada viada 
- 100g de bacó fumat 
- 2 fetges de pollastre 
- Nou moscada, julivert i farigola 
- 1 ceba grossa 
- 1 gra d’all 
- 2 escalunyes 
- 2 ous 
- 2 cullerades de farina 
- Sal i pebre 

Talleu el conill i bulliu-lo en poca aigua i a foc lent uns 20’.
Deixeu-lo refredar. 
Desosseu-lo separant el llom de les cuixes. 
Piqueu el conill amb la cansalada, el bacó i els fetges. Poseu-hi la sal, el pebre i la nou moscada. També les escalunyes, la ceba i l’all picat´
Afegiu-hi un gotet de brandi i barregeu-ho tot molt bé afegint-hi els ous i la farina. 
Poseu-ho en una terrina que pugui anar al forn, posant-hi també el llom i les cuixes tallades a trossos grossos. 
Poseu-hi un pes a sobre. Poseu la terrina al forn al bany maria durant dues hores a temperatura mitjana.
Destapeu i deixeu refredar. 
Perquè no es res sequi, podeu cobrir-ho amb una capa de llard.


Cap comentari:

Publica un comentari