diumenge, 5 de setembre de 2010

RELLOMILLO DE VEDELLA (TURNEDOR)

Ingredients:

- 4 talls de rellomillo de vedella (o qualsevol altre tall de carn que sigui ben tendra) tallats ben gruixuts.
- 300 grs. de xampinyons
- 3 fetges de pollastre
- 2 copes de xerès
- 1 ceba
- 200 grs. de tomàquets
- 1 cullerada de farina
- pa

En una paella sofregirem la ceba tallada menuda. Un cop sigui cuita afegirem la farina, la deixarem un moment i incorporarem el xerès, els tomàquets tallats a trossos, mig got d’aigua, sal i pebre, i deixarem coure durant 20 minuts.

Mentrestant fregirem els fetgets i els tallarem menuts. I els xampinyons també els netejarem, tallarem i els fregirem.

Un cop passats els 20 minuts, afegirem a la salsa els fetges i els xampinyons i esperarem 10 minuts més.

Anirem tallant el pa en llesques gruixudes, li traurem les crostes i el fregirem amb mantega.

Fregirem la carn en oli d’oliva. Ha de quedar rosada per dins. I aquest oli, que té el gust de la carn, l’afegirem a la salsa.

Emplatarem de la següent manera:

A cada plat posarem dues o tres llesques de pa (depenent de la mida del pa i del de la carn), a sobre posarem un tall de carn i regarem amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada