dilluns, 23 de gener de 2012

AMANIDA D’ALBERGÍNIES AMB PINYONS I SALSA DE IOGURT

Ingredients:

-    2 albergínies
-    3 cullerades de pinyons
-    menta fresca

Per a la salsa:
-    2 iogurts naturals
-    ½  gra d’all
-    menta fresca

Elaboració:

Tallar les albergínies a rodanxes, salar-les i deixar-les 30 minuts. Esbandir-les, eixugar-les i fregir-les en una mica d’oli salpebrades.

Daurar una mica els pinyons amb una gota d’oli. Picar la menta.

Per a la salsa:
Picar el ½ gra d’all i la menta.
Barrejar la menta amb els iogurts i l’all trinxat. Salpebrar i afegir una cullerada d’oli.

Posar l’albergínia en els plats, repartir la salsa per sobre i escampar la menta picada i els pinyons per sobre.

2 comentaris: