Ingredients:
- 2 albergínies
- 3 cullerades de pinyons
- menta fresca
Per a la salsa:
- 2 iogurts naturals
- ½ gra d’all
- menta fresca
Elaboració:
Tallar les albergínies a rodanxes, salar-les i deixar-les 30 minuts. Esbandir-les, eixugar-les i fregir-les en una mica d’oli salpebrades.
Daurar una mica els pinyons amb una gota d’oli. Picar la menta.
Per a la salsa:
Picar el ½ gra d’all i la menta.
Barrejar la menta amb els iogurts i l’all trinxat. Salpebrar i afegir una cullerada d’oli.
Posar l’albergínia en els plats, repartir la salsa per sobre i escampar la menta picada i els pinyons per sobre.
quan dius que ho has fet això? jo en vull!!
ResponEliminaLAIA
per la teva celebració de final de carrera....
ResponElimina