Ingredients:
- 1 conill tallat a trossos
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d’all
- ½ kg de xampinyons
- una mica de farigola i julivert
- oli, sal, pebre
- farina
- un tall de cansalada, tallada una mica gruixuda
- brou
- 3 gots de vi negre (aproximadament)
Elaboració:
Primer hem de tenir el conill en adob durant 24 hores (a la nevera) junt amb la ceba i la pastanaga pelades i tallades a trossos, els grans d’all aixafats, una mica de julivert i farigola, sal, pebre, un bon raig d’oli i el vi. De tant en tant hem d’anar girant el conill per tal que quedi sucat per tot arreu.
Un cop passat aquest temps, escorrerem els trossos de conill, els enfarinarem i els fregirem en una cassola amb oli d’oliva.
Quan tots siguin ben rossos, posarem a la cassola el conill, l’adob, dos gots de brou i si cal afegirem una mica més de vi per acabar de cobrir. Taparem i deixarem coure a foc lent durant aproximadament 45 min.
Mentre, tallarem i fregirem els xampinyons.
Retirem els trossos de conill i colem la salsa.
Tornem a posar a la cassola el conill, la salsa colada, els xampinyons fregits, la cansalada tallada a trossets, i deixarem coure aproximadament 30 minuts (hem d’anar amb compte de que el conill no se’ns desfaci). I ja podem emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada