Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 100 grs. d’ametlla crua pelada
- 100 grs. de nous
- 150 grs. de sucre llustre
- 150 grs. de mel
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 cullerada d’aigua de tarongí
- Farina
- Mantega
Elaboració:
Estirar la làmina de pasta de full fins que quedi ben fineta, i tallar-la en quatre trossos iguals (aprox. 20x20).
Picar en el morter les ametlles i les nous, barrejar amb el sucre i la canyella.
Estendre sobre la safata de forn un tros de pasta de full, a sobre escampar la barreja d’ametlles, nous, sucre i canyella. Anar fent capes acabant amb pasta de full.
Pintar la superfície superior de la pasta de full amb mantega i tallar a quadradets sense acabar de tallar del tot. Coure-ho al forn a 180 º durant aproximadament 30 min.
Escalfar la mel al microones, afegir l’aigua de tarongí i tirar-ho per sobre del pastis. Deixar refredar i acabar de tallar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada