dilluns, 7 de juny de 2010

MUSCLOS AL VI BLANC

Ingredients: 
 - 2 kgs. de musclos 
- 1 ceba 
- 2 grans d’all 
- 1 o 2 bitxos 
- pebre 
- 1 cullerada de farina 
- una mica de pernil tallat a trossets 
- 1 got de vi blanc 
- oli d’oliva 

 Netejarem els musclos i els obrirem en una olla. Trinxarem la ceba i els grans d’all i els courem en una cassola amb l’oli d’oliva juntament amb els bitxos, fins que la ceba quedi gaire be transparent (no rossa). Un cop cuita hi tirarem el pernil. Al cap d’un moment, afegirem el pebre i la farina i anirem remenant per a evitar que es cremi, ruixarem amb el vi blanc i un got de l’aigua dels musclos prèviament colada, i afegirem els musclos. Deixarem coure fins que s’evapori l’alcohol del vi, i ja podem servir.


1 comentari: