divendres, 15 d’octubre de 2010

ARRÒS AMB GUATLLES

Ingredients: (per a 4 persones)

- 4 guatlles
- un grapat de bolets secs
- 2 talls de cansalada tallada guixudeta
- 3 fetgets de pollastre
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 4 tomàquets
- 2 grans d’all
- julivert
- 400 grs. d’arròs
- oli d’oliva

Elaboració:

Netejarem i tallarem per la meitat les guatlles i les fregirem junt amb els fetgets (tot salpebrat) en una cassola amb l’oli d’oliva fins que quedi tot daurat.

Retirarem de la cassola les guatlles i els fetges, i sofregirem la ceba tallada menuda, la pastanaga ratllada, l’all i el julivert trinxats fins que quedi tot ben cuit i melós. Llavors afegirem la cansalada tallada a trossets i quan comenci a agafar-nos color hi posem els tomàquets ratllats. Salem i deixarem coure. Un cop ben reduït el tomàquet, tornem a incorporar les guatlles i els fetgets, també els bolets prèviament remullats, tirem l’arròs, remenem tot be i hi tirem l’aigua de remullar els bolets bullint i anirem afegint aigua calenta a mida que vagi calguent, fins que l’arròs ens quedi cuit (aproximadament 15 minuts).

1 comentari:

  1. Hola, amb el teu permís me l'apunto.
    Acabo de descobrir el teu blog i m'agrada molt.
    Poso l'enllaç dins del meu.
    fins aviat.

    ResponElimina