diumenge, 6 de juny de 2010

COCA DE LLARDONS

Ingredients:

- 1 làmina de pasta de full (al supermercat es poden trobar a la secció de refrigerats i a la dels congelats).

- 180 gr. de llardons (que no siguin massa greixosos)

- sucre

- un grapat de pinyons

Elaboració:

Primer, en un got amb aigua tèbia hi posarem els pinyons a remullar.

Amb l’ajut d’un corró estirar una mica la pasta de full.

Amb la batedora trinxarem els llardons fins que quedin una pasta i els escamparem per sobre de la pasta de full, mirant que no quedin espais sense. I passarem el corró per a barrejar-ho tot be. Doblegarem la massa per la meitat i tornarem a passar el corró. Si cal ho tornarem a doblegar un parell de vegades més per tal d’aconseguir que quedin ben barrejats la massa i els llardons.

Estirar la massa, posar-la en una safata de forn, escampar sucre i els pinyons eixugats per sobre, a gust de cadascú. Posar al forn, prèviament escalfat, i coure segons les instruccions de la massa (usualment a 150º durant 20/30 min).

Deixar refredar i ja la podem menjar.

1 comentari: