dissabte, 9 d’abril de 2011

CONILL AMB ALL I OLI DE MEL

Ingredients:

- 1 conill tallat a trossos
- 2 kgs. de patates (i una ceba)
- sal i pebre
- 1 rovell d’ou
- 2 cullerades soperes de mel clara
- 2 grans d’all
- oli d’oliva

Pelarem i tallarem les patates a làmines com si fossin per fer truita i les fregirem (podem també posar-hi la ceba tallada. Al gust). Un cop cuites les posarem en una safata de forn.
Fregir el conill salpebrat i col·locar-lo a sobre de les patates.

Preparar un all i oli amb els alls, el rovell d’ou i l’oli d’oliva, un cop fet, afegir les dues cullerades de mel remenant amb compte. 

Distribuir per sobre el conill i posar al forn a gratinar.

No cal dir que també es pot fer amb pollastre, botifarra, bacallà, etc. Al gust de cadascú.
La fotografia és amb pollastre.






Cap comentari:

Publica un comentari