diumenge, 27 de febrer de 2011

SOPA DE PEIX A LA BRETONA

Ingredients:

- 1 l. d’aigua

- 1 l. de vi blanc

- 1 fulla de llorer

- 1 branca de farigola

- 2 grans d’all

- 1 ceba tallada a rodanxes

- 1 patata a trossos

- 1 tasseta d’oli d’oliva

- ½ kg. de peix per a fer sopa

- 1 rovell d’ou

- el suc d’una llimona

Elaboració:

Posar en una olla l’aigua, el vi, el llorer, la farigola, els grans d’all, la ceba, la patata i l’oli. Quan arrenqui el bull afegir el peix i deixar coure lentament durant una hora.

Colar i tornar a posar al foc per a que s’escalfi. En un got barrejarem un rovell d’ou amb el suc d’una llimona i una mica d’aigua, ho incorporarem a la sopa, i deixarem coure durant 5 minuts.

Podem servir la sopa amb arròs o be amb dauets de pa fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada