dimecres, 15 d’abril del 2020

Fricandó amb albergínies

Ingredients

- 1 llata tallada prima
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 2 tomàquets ratllats
- 3 albergínies
- per a la picada: 1 gra d'all + un grapat d'avellanes o ametlles torrades + 1 torradeta

Fregirem en una cassola la carn i reservar-la.

En el mateix oli, farem un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet.

Tallarem les albergínies a daus, les fregirem i les reservarem.

Un cop enllestit el sofregit, tornarem a posar la carn a la cassola i la cobrirem amb aigua. Posarem la cassola al foc i que coigui aproximadament tres quarts d'hora. L'anirem punxant fins que la trobem una mica tendra.

Afegirem l'albergínia prèviament tallada a daus i fregida i deixarem que faci xup xup fins que es desfaci l'albergínia.

Incorporarem la picada i deixarem un parell de minuts més. I llest!

Com tots aquest tipus de plats, menjats d'un dia per l'altre, sempre és més bo.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada