dilluns, 7 de juny de 2010

LLENTIES AMB BOTIFARRÓ













Ingredients:

- 500 grs.de llenties cuites
- 3 botifarrons de ceba
- 4 botifarrons d’arròs
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- julivert
- 1 tall de cansalada tallada gruixudeta.
- 1 got de vi blanc
- 2 tomàquets

Elaboració:

Primer sofregirem la ceba amb l’all i el julivert, un cop cuit posarem la cansalada tallada a bocinets i quan comenci a agafar color, i afegirem els tomàquets ratllats. Salpebrarem i deixarem que redueixi. Un cop cuit el tomàquet afegirem els botifarrons de ceba desfets, les llenties, el vi, mig got d’aigua i els botifarrons d’arròs sencers, i deixarem fer la xup-xup uns 5 minuts..

Servirem posant a cada plat un botifarró d’arròs acompanyat de les llenties.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada