dilluns, 27 de setembre del 2010

PERNIL DOLÇ A L’OPORTO

Ingredients:

- 4 talls de pernil dolç tallats gruixuts (de 3 a 5 mm.)
- 1 cullerada de farina
- 1 got d’oporto
- 250 grs. de xampinyons
- puré de patates

Posarem el pernil dolç al forn (fluix, tot just per a mantenir-lo calent).

Desfarem la cullerada de farina en un got d’aigua i la posarem en un pot al foc junt amb l’oporto, salpebrarem i deixarem coure suaument durant 10 min.
Mentrestant, netejarem, tallarem i fregirem els xampinyons.
Un cop passats els 10 minuts, afegirem els xampinyons a la salsa i deixarem que cogui tot junt uns minuts.

Servirem un tall de pernil de persona, acompanyat del puré de patates i tot regat amb la salsa d’oporto amb els xampinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada