Ingredients:
- 1 conill (amb el seu fetge)
- 100 grs. de cansalada
- 1 ceba
- 300 grs. de xampinyons
- 1 dl. De crema de llet
- 1 copeta de rom
- oli d’oliva
- 2 grans d’all
- 1 cullerada de farina
- vi negre
- llorer, farigola i orenga
- sal i pebre
Posarem el conill tallat a trossos en una safata fonda, salpebrarem, afegirem un bon raig d’oli, el rom i les herbes, i deixarem marinar durant una nit.
Tallarem la cansalada a trossets i els fregirem en una cassola amb oli d’oliva. Quan comencin a agafar color els traurem i courem la ceba trinxada. Un cop la tinguem ben sofregida, hi afegirem la farina i la daurarem durant uns segons. Incorporarem el conill, vi negre fins que quedi gaire be cobert del tot i els grans d’all trinxats. Taparem i deixarem coure a foc suau durant uns 20 minuts.
Mentrestant netejarem, tallarem i fregirem els xampinyons.
També anirem fregint el fetge.
Un cop passats els 20 minuts incorporarem a la cassola els xampinyons, la cansalada, el fetge trinxat junt amb la crema de llet i la marinada que haurem colat prèviament
Un cop tot ben remenat, posarem la cassola dins del forn i deixarem coure a temperatura mitjana durant uns 30 minuts. .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada