Ingredients
1 tassa de cafè d'oli
1 tassa de cafè d'aigua
1 tassa de cafè de sucre
2 tasses de nous
la recepta d'on la vaig treure deia que havia de ser també 1 tassa de nous, però amb aquestes quantitats, se'n poden fer un parell.
Elaboració
Posar en un cossi tots els ingredients i posar al foc.
Mica en mica l'aigua i el sucre aniran fent el caramel que caramel·litzarà les nous. L'oli acabarà el procés, que en total durarà entre 10 i 15 minuts.
Quan veiem que les nous ja tenen un color dauradet, ja les podem treure i posar-les sobre un paper de forn per a deixar-les refredar. Hem d'anar amb compte perquè crema molt.
Un cop fredes, si cal, els passarem un paper de cuina per a treure algun excés d'oli.
Sobretot que estiguin fredes del tot. Del contrari el paper se us enganxarà a les nous.
I ja són a punt!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada