Ingredients:
- 1 l. d’aigua
- 1 l. de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de farigola
- 2 grans d’all
- 1 ceba tallada a rodanxes
- 1 patata a trossos
- 1 tasseta d’oli d’oliva
- ½ kg. de peix per a fer sopa
- 1 rovell d’ou
- el suc d’una llimona
Elaboració:
Posarem en una olla l’aigua, el vi, el llorer, la farigola, els grans d’all, la ceba, la patata i l’oli. Quan arrenqui el bull afegirem el peix i deixarem coure lentament durant una hora.
Colarem i tornarem a posar al foc per a que s’escalfi. En un got barrejarem un rovell d’ou amb el suc d’una llimona i una mica d’aigua, ho incorporarem a la sopa, i deixarem coure durant 5 minuts.
Podem servir la sopa amb arròs o be amb dauets de pa fregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada