- 1 conill d’1kg
- ½ kg de cansalada viada
- 100g de bacó fumat
- 2 fetges de pollastre
- Nou moscada, julivert i farigola
- 1 ceba grossa
- 1 gra d’all
- 2 escalunyes
- 2 ous
- 2 cullerades de farina
- Sal i pebre
Talleu el conill i bulliu-lo en poca aigua i a foc lent uns 20’.
Deixeu-lo refredar.
Desosseu-lo separant el llom de les cuixes.
Piqueu el conill amb la cansalada, el bacó i els fetges. Poseu-hi la sal, el pebre i la nou moscada. També les escalunyes, la ceba i l’all picat´
Afegiu-hi un gotet de brandi i barregeu-ho tot molt bé afegint-hi els ous i la farina.
Poseu-ho en una terrina que pugui anar al forn, posant-hi també el llom i les cuixes tallades a trossos grossos.
Poseu-hi un pes a sobre. Poseu la terrina al forn al bany maria durant dues hores a temperatura mitjana.
Destapeu i deixeu refredar.
Perquè no es res
sequi, podeu cobrir-ho amb una capa de llard.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada