Temps de preparació: 2h i 30’
Remull de les xufles: 15h
Ingredients (per a 5 litres d’orxata)
- 1kg de xufles
- 1kg de sucre
- 1 llimona
- Canyella
- Aigua
Elaboració:
Netegeu les xufles en diverses aigües. Deixeu-les en remull en aigua freda a la nevera durant 15h.
Un cop remullades, netegeu-les fins que l’aigua surti neta, escorreu-les i trinxeu-les amb la trituradora.
Poseu les xufles trinxades en un pot amb 5 litres d’aigua, la llimona tallada a rodanxes i la canyella. Deixeu-ho reposar durant dues hores a la nevera.
Un cop passat aquest temps, afegiu-hi el sucre, que es dissolgui. Passeu tot el líquid per un colador xinès, premsant-ho bé.
Fàcil i boníssim! Gràcies guapa. Ah!, he entrat a formar part del grup de fans ;D
ResponElimina