- 150g de bacó
- 150g de cansalada
- 200g de formatge Havarti ratllat
- 4 ous
- 200g de nata líquida
- xampinyons o gírgoles
- 1 massa Brisa
Escalfeu el forn a 220 graus.
Folreu l'interior del motlle amb la massa Brisa. Punxeu-la amb una forquilla per a que no pugi.
Poseu-hi la cansalada i el bacó ja daurats i el formatge ratllat.
Barregeu els ous sencers amb la crema de llet, la sal i el pebre
Aboqueu la barreja dins el motlle.
Escampeu per sobre els bolets prèviament passats per la paella.
Poseu-ho al forn fins que estigui quallada i una mica daurada
Poseu-ho al forn fins que estigui quallada i una mica daurada
Aquest cap de setmana he tingut persones a sopar a casa i he provat de fer-la!!! M'ha quedat molt bé!!! Moltes gràcies per la recepta!! Un petó
ResponElimina