dilluns, 7 de juny del 2010

XAPATA AMB CEBA I FORMATGE DE CABRA

Ingredients:

- 1 xapata
- 2 kg. de cebes.
- 4 talls de formatge de cabra (tipus rull)
- 4 talls de paté (una mica bonet)

Elaboració:

Tallarem les cebes a tires i les posarem a coure lentament amb una mica de sal fins que ens quedin gaire be caramelitzades (la ceba no ha de quedar rossa). Per tant hem de tenir en compte que necessitarem força estona.

Obrirem la xapata i la tallarem a trossos, fent-ne un per a cadascú.

Un cop cuita la ceba, l’escamparem per sobre de la xapata, a sobre hi posarem un tall de formatge i a sobre el de paté. Posarem al forn, prèviament escalfat a 200 º, durant dos minuts, tot just per a que s’escalfi i s’estovin el formatge i el paté i a l’hora de servir cremarem el paté amb el ferro roent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada