Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full (al supermercat es poden trobar a la secció de refrigerats i a la dels congelats).
- 180 gr. de llardons (que no siguin massa greixosos)
- sucre
- un grapat de pinyons
Elaboració:
Primer, en un got amb aigua tèbia hi posarem els pinyons a remullar.
Amb l’ajut d’un corró estirar una mica la pasta de full.
Amb la batedora trinxarem els llardons fins que quedin una pasta i els escamparem per sobre de la pasta de full, mirant que no quedin espais sense. I passarem el corró per a barrejar-ho tot be. Doblegarem la massa per la meitat i tornarem a passar el corró. Si cal ho tornarem a doblegar un parell de vegades més per tal d’aconseguir que quedin ben barrejats la massa i els llardons.
Estirarem la massa, la posarem en una safata de forn, hi escamparem sucre i els pinyons eixugats per sobre, a gust de cadascú. Posarem la coca al forn, prèviament escalfat, i courem segons les instruccions de la massa (usualment a 150º durant 20/30 min).
Deixarem refredar i ja la podem menjar.
mmm ja s'acosta sant joan i faràs coca...
ResponElimina