cuinem

un lloc on compartir receptes de cuina, i poder així gaudir més dels àpats.

diumenge, 12 de març del 2023

Borratxo

›
 Ingredients Per al pa de pessic - 4 ous - 120 gr. de sucre - 120 gr. de farina Per a l'almívar - 300 gr. d'aigua - 300 gr. de sucre...
1 comentari:
diumenge, 5 de març del 2023

Nous caramel·litzades

›
 Ingredients 1 tassa de cafè d'oli 1 tassa de cafè d'aigua 1 tassa de cafè de sucre 2 tasses de nous la recepta d'on la vaig tre...

Una mena d'embotit...

›
 Ingredients: - 1 filet de porc - 500 gr. de sal - 350 gr. de sucre - pebre, pebre vermell, herbes al gust - una safata una mica més gran qu...
dissabte, 25 de febrer del 2023

Pasta de full amb avellanes

›
 Ingredients 2 masses rectangulars de pasta de full 80 gr. d'avellanes 200 gr. de sucre 60 ml de llet 60 ml d'oli 140 gr. de cabell ...
dimarts, 29 de juny del 2021

Pollastre amb carxofes i romesco

›
  Ingredients: -         4 Carxofes Quatre quarts de pollastre Oli, sal, aigua Salsa romesco   ( La recepta de la salsa romesco la podeu t...

Salsa romesco

›
  Ingredients: 1 kg de tomàquets madurs 150 gr. d’avellanes torrades 1 cabeça d’alls Julivert ¼ d’oli Pebre vermell dolç Sal i pebre 1 torra...
diumenge, 11 d’abril del 2021

BUNYOLS DE VENT

›
Ingredients:   - ¼ kg. de farina   - ¼ litre de llet   - 150 gr. de sucre   - la pell ratllada d’una llimona   - 1 cullerada de postres de l...

Pastís de pernil dolç

›
En aquesta recepta les quantitats dependran de la mida del motlle que s'utilitzi. Ingredients: - pa de motlle sense crosta - pernil dolç...
dimarts, 6 d’abril del 2021

Rigatoni amb sípia i trompetes de la mort

›
Ingredients (per a 4 persones): - 400 gr. de rigatoni (macarrons molt grossos) - 500 gr. de sípia (amb la salsa i la tinta [calen +/- 25 gr....
diumenge, 12 de juliol del 2020

CALDERETA DE LLAMÀNTOL

›
Ingredients: - 1 llamàntol per persona - 1 ceba - 2 grans d'all - 1/2 pebrot verd - 3 tomàquets - 1 litre de fumet de peix (aquí torbare...
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.